Egyszerű muffin csokidarabokkal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3/4 kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek cukor
- 2 cs vaníliás cukor
- annyi tej amennyit felvesz
- 1 cs sütőpor
- 1 tábla csokoládé
Elkészítése:
Gőz fölött felolvasztjuk a margarint. Beletesszük a cukrot, a tortabevonót, megvárjuk, hogy elolvadjanak. Ezután hozzáadjuk a villával egy kicsit felvert tojást. Beleöntjük a pudingport és a darált diót. 5-10 percig tovább főzzük a gőz fölött. Ha levesszük, beletördelünk 3 db tortalapot. Jól összekeverjük.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, a masszát beleöntjük. Lefedjük egy méretre vágott tortalappal, ráhajtjuk a kilógó folpackot. Hideg helyre tesszük, ha jól kihűlt, hűtőben tároljuk.
Tipp:
Én édesebben szeretem,ezért több cukrot tettem bele,meg dupla adagot csináltam,mert nagyon édes szájúak vagyunk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

