Diós almás muffin recept

Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, a felolvasztott margarinnal és a tejjel kikeverjük, majd összekeverjük a liszttel és a sütőporral. Az almákat meghámozzuk és apró darabokra vágjuk. A diót is felaprítjuk, majd az almával együtt a masszába tesszük. A muffin formákat 2/3-ad részig töltjük, és előmelegített sütőben megütjük. A tojás fehérjét gőz felett habosra verjük 15 dkg cukorral és ezzel díszítjük a muffinokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »