Bögrés bogárkák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 bögre tejföl (150 g)
- 1 banán
- fél citrom leve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cs sütőpor
- 1 bögre zabpehely (a tejfölös pohárral mérve)
- 2 bögre liszt (a tejfölös pohárral mérve)
- 1 bögre édesítő (vagy cukor)
- fél bögre margarin (100 g kb)
- 1 marék mazsola
Elkészítése:
A tejfölt, tojást, édesítőt, citromlevet, lisztet, zabpelyhet, sütőport és az összetört banánt alaposan elkeverjük. Akár kézi habverőt is használhatunk. Fakanállal belekeverjük a mazsolát.
A masszát szilikonformákba öntjük, ennek híján jó a muffin sütő is.
Előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt készre sül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

