Bögrés bogárkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bögre tejföl (150 g)
- 1 banán
- fél citrom leve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1 bögre zabpehely (a tejfölös pohárral mérve)
- 2 bögre liszt (a tejfölös pohárral mérve)
- 1 bögre édesítő (vagy cukor)
- fél bögre margarin (100 g kb)
- 1 marék mazsola
Elkészítése:
A tejfölt, tojást, édesítőt, citromlevet, lisztet, zabpelyhet, sütőport és az összetört banánt alaposan elkeverjük. Akár kézi habverőt is használhatunk. Fakanállal belekeverjük a mazsolát.
A masszát szilikonformákba öntjük, ennek híján jó a muffin sütő is.
Előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt készre sül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »