Bögrés bogárkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bögre tejföl (150 g)
- 1 banán
- fél citrom leve
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1 bögre zabpehely (a tejfölös pohárral mérve)
- 2 bögre liszt (a tejfölös pohárral mérve)
- 1 bögre édesítő (vagy cukor)
- fél bögre margarin (100 g kb)
- 1 marék mazsola
Elkészítése:
A tejfölt, tojást, édesítőt, citromlevet, lisztet, zabpelyhet, sütőport és az összetört banánt alaposan elkeverjük. Akár kézi habverőt is használhatunk. Fakanállal belekeverjük a mazsolát.
A masszát szilikonformákba öntjük, ennek híján jó a muffin sütő is.
Előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt készre sül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »