Almás fahéjas muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg olvasztott vaj
- 1 dl tej
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
Továbbá:
- 2-3 alma reszelve
- ízlés szerint fahéj
- ízlés szerint cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit habosra verjük. A muffin formákat kibéleljük papírral, és a tészta felét beletesszük.
A reszelt almát ízlés szerint cukrozzuk, és fahéjjal ízesítjük, majd a muffin formába tett tésztára tesszük.
A maradék tésztát a tetejére elosztjuk úgy, hogy az almát mindenhol elfedje.
A tetejét fahéjjal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »