“Aero” muffin recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg rizsliszt
- 1 dl olaj
- 1 csomag gm sütőpor
- 12 dkg barna cukor
- 4 ek holland kakaópor
- 1 dl víz
Krém:
- 2 ek gm vaníliás pudingpor
- 2 dl víz
- 1 ek barna cukor
- baracklekvár
Elkészítése:
Összekeverem külön-külön a tészta száraz és a nedves hozzávalóit, majd a szárazat 3 részletben a nedveshez adagolom, miközben robotgéppel, közepes fokozaton megállás nélkül keverem, majd ha alaposan összedolgoztam, muffinformába töltöm.
180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütöm.
A vízzel pudingot főzök, majd félreteszem hűlni.
Ha a muffinok kihűltek, kettévágom őket, megkenem baracklevárral, majd beletöltöm a krémet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »