Mozart golyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg nugátmassza
- 30 dkg marcipán
- 10 dkg pisztácia
- 40 dkg étcsokoládé (70 %-os)
Elkészítése:
A zöldpisztáciát mozsárban pépesre zúzzuk, a marcipánt megfelezzük, majd az egyik részéhez dolgozzuk.
A nugátból golyókat formázunk, a marcipánokat vékonyra kinyújtjuk, kb fél cm-esre, kis korongokat szaggatunk belőle, egy zöld és egy fehér marcipánnal a nugátot körbe öleljük, golyóvá formáljuk.
Az étcsokit gőz felett olvasztjuk, a golyókat fogpiszkálóra szúrva belemártjuk, hungarocelre szúrva hagyjuk kihűlni, megkötni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »