Morzsás almás-túrós recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit elmorzsoljuk, ha nagyon száraz lenne adjunk hozzá pár csepp tejet, de a tészta maradjon morzsás.
A morzsa 2/3-ad részét egy 20*30 cm-es tepsibe szórjuk, amit előtte sütőpapírral bélelünk vagy jól kivajazunk. Erre tesszük a megtisztított, kockára vágott és kissé megpárolt almát.
Az öntet hozzávalóit jól kikeverjük, majd az almára öntjük úgy, hogy mindenhova jusson. A maradék morzsát rászórjuk a tetejére.
Előmelegített 170 fokos sütőben 50-60 percig sütjük.
Tipp:
Én mindig dupla adagot csinálok,mivel nagyon szeretjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »