Mogyoróvajas csokiskeksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 20 dkg rétes liszt
- 14 dkg porcukor
- 15 dkg darabos mogyoróvaj
- 0,5 dl tej
- 1 kk sütőpor
- pici só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk vaníliás cukor
- 10 dkg csokoládé
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a mogyoróvajat, a tojást, a sütőporos lisztet és a tejet. Ezeket jól elkeverjük, majd a darabokra zúzott csokoládét is a tésztához adjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe diónyi nagyságú tésztákat kanalazunk, majd kissé lelapítjuk őket. Előmelegített sütőben 160 fokon 10-15 perc alatt megsütjük, majd amíg kihűl a tepsiben hagyjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »