Mogyoróvajas csokiskeksz recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 20 dkg rétes liszt
- 14 dkg porcukor
- 15 dkg darabos mogyoróvaj
- 0,5 dl tej
- 1 kk sütőpor
- pici só
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk vaníliás cukor
- 10 dkg csokoládé
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a mogyoróvajat, a tojást, a sütőporos lisztet és a tejet. Ezeket jól elkeverjük, majd a darabokra zúzott csokoládét is a tésztához adjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe diónyi nagyságú tésztákat kanalazunk, majd kissé lelapítjuk őket. Előmelegített sütőben 160 fokon 10-15 perc alatt megsütjük, majd amíg kihűl a tepsiben hagyjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.