Mogyoróvajas csokiskeksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 20 dkg rétes liszt
- 14 dkg porcukor
- 15 dkg darabos mogyoróvaj
- 0,5 dl tej
- 1 kk sütőpor
- pici só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk vaníliás cukor
- 10 dkg csokoládé
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a mogyoróvajat, a tojást, a sütőporos lisztet és a tejet. Ezeket jól elkeverjük, majd a darabokra zúzott csokoládét is a tésztához adjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe diónyi nagyságú tésztákat kanalazunk, majd kissé lelapítjuk őket. Előmelegített sütőben 160 fokon 10-15 perc alatt megsütjük, majd amíg kihűl a tepsiben hagyjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »