Mogyorós kocka recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tészta:
- 100 g főtt, reszelt krumpli
- 100 g lágy margarin
- 150 g porcukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS1 db citrom reszelt héja
- 250 g finomliszt
- 1 tasak sütőpor
Töltelék:
- 50 g puha mazsola
- 2 ek. rum
- 1 db narancs reszelt héja és leve
- 250 g darált mogyoró
- 100gr darált dió
- 80 g porcukor
Máz:
- 100 g porcukor
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 1 ek. citromlé
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,két részre osztjuk.
Felét 20×30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, a tölteléket rákenjük, a másik tészta lappal befedjük és sütjük.
A mázhoz valókat keményre verjük és a megsült meleg tésztára kenjük.
Meleg sütőben, a sütő ajtót kissé kitámasztva a mázat rászárítjuk.
A tésztát a sütőben hagyjuk kihűlni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.