Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mogyorós brownie recept

Mogyorós brownie
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg liszt
    • 5 dkg darált mogyoró
    • 2 tk sütőpor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg cukor
    • 10 dkg minőségi étcsokoládé
    • 15 dkg mogyorókrém
    • 5 dkg margarin
    • 15 dkg csokoládé
    • 2 maréknyi pörkölt mogyoró

    Elkészítése:

    A lisztet, a sütőport és a darált mogyorót összekeverjük. Az étcsokoládét, a mogyorókrémet és a margarint gőz fölött összeolvasztjuk.

    A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a megolvasztott keveréket, végül a lisztet dolgozzuk bele. Sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 20 x 35 cm) öntjük a masszát, és 170 fokon készre sütjük (kb. 25 perc). Mikor kihűlt a süteményünk, a
    15 dkg csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, ráöntjük a sütemény tetejére, és megszórjuk a felaprított pörköl mogyoróval.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá