Mogyorós brownie recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 5 dkg darált mogyoró
- 2 tk sütőpor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg cukor
- 10 dkg minőségi étcsokoládé
- 15 dkg mogyorókrém
- 5 dkg margarin
- 15 dkg csokoládé
- 2 maréknyi pörkölt mogyoró
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport és a darált mogyorót összekeverjük. Az étcsokoládét, a mogyorókrémet és a margarint gőz fölött összeolvasztjuk.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a megolvasztott keveréket, végül a lisztet dolgozzuk bele. Sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 20 x 35 cm) öntjük a masszát, és 170 fokon készre sütjük (kb. 25 perc). Mikor kihűlt a süteményünk, a
15 dkg csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, ráöntjük a sütemény tetejére, és megszórjuk a felaprított pörköl mogyoróval.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »