Mogyorókrémes gyümölcsszelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
egy 30*38 cm-es tepsihez:
Tészta:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 ek porcukor
- 7 ek liszt
- 1 cs vaníliás cukor
- csipet só
Tetejére:
- 1 ü 300 grammos mogyorókrém
- 2 nagyobb banán
- 6-7 nagy szem földieper
- 3 érett kivi
- 2 cs piros tortazselé (összesen kb 1/2 liter)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk. Rácsra tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni.
Ezalatt a gyümölcsöket előkészítjük. Megmossuk, lecsepegtetjük, hámozzuk és szeletekre vágjuk.
A kihűlt piskótát visszatesszük a tepsibe, vastagon rákenjük a mogyorókrémet, majd az előkészített gyümölcsszeleteket gusztusosan elhelyezzük rajta.
Végül a gyümölcskocsonyát a tasakon leírtak szerint elkészítjük és bevonjuk vele a gyümölcsök tetejét. Hűtőbe téve 1/2 óra elteltével szeletelhető.
Tipp:
A gyümölcsvariáció ízlés szerint változtatható, sőt befőttel is nagyon finom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »