Mézeskalács recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk,sodorjuk 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk és különböző formákkal kiszúrjuk, vagy kimérjük és vágjuk a ház részeit. 180 fokos sütőben pár perc alatt megsütjük.
A bevonathoz a tojásfehérjéket a porcukorral sűrű állagúvá verjük és habzsákba szedve díszíthetünk, majd hagyjuk megszáradni a mázat.
A házikóm méretei:
2 db oldal:14×6,5 cm
eleje-hátulja,1-1 db 9×6,5,ami tetején a ház csúcsa is van,együtt kell kivágni,a csúcs 6cm.
A ház teteje 2 db,17×10,5 cm
Nekem így sikerült elsőre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »