Mézes krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek kakaópor
- 5 dkg vaj
- 5 ek méz
- 35 dkg liszt
- 1 kk sütőpor
Krém:
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 1 liter tej
- egy kevés lekvár
- ízlés szerint cukor
Elkészítése:
A tojást,kakaóport,vajat,mézet gőz fölött habosra kavarjuk ,majd beletesszük a liszttel elkevert sütőport. Ketté osztjuk a tésztát, közepes tepsi méretűre kinyújtjuk, majd a tepsi hátulján megsütjük, 180 fokon 10-15 perc alatt, majd a másik lapot is megsütjük.
Fél-fél liter tejben felfőzzük a pudingokat cukorral. Az egyik lapot megkenjük kevés tejjel (így gyorsabban puhul), majd lekvárral, rásimítjuk a vaníliás pudingot, majd a másik lap, ismét tej és lekvár, maja a csoki puding. Egy napot hagyjuk állni, hogy a lapok megpuhuljanak.
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »