Menzás piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 30*25 cm-es tepsihez:
Piskóta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 300 g cukor
- 300 g finomliszt
- 6 g sütőpor
- 1 dl víz
- csipet só
Öntet:
- 1 csomag vaníliás puding
- 8 dl tej
- 3 ek holland kakaópor
- 6 ek cukor
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon piskótamasszát keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbát végezzünk!). Rácsra téve kihűtjük.
Az öntethez a szokásos módon a pudingot készítünk, több tejjel és holland kakaópor hozzáadásával.
Az elkészült piskótát leöntjük az öntettel és fogyaszthatjuk is ezt a finomságot.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »