Menzás piskóta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók egy 30*25 cm-es tepsihez:
Piskóta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 300 g cukor
- 300 g finomliszt
- 6 g sütőpor
- 1 dl víz
- csipet só
Öntet:
- 1 csomag vaníliás puding
- 8 dl tej
- 3 ek holland kakaópor
- 6 ek cukor
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon piskótamasszát keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróbát végezzünk!). Rácsra téve kihűtjük.
Az öntethez a szokásos módon a pudingot készítünk, több tejjel és holland kakaópor hozzáadásával.
Az elkészült piskótát leöntjük az öntettel és fogyaszthatjuk is ezt a finomságot.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









