Meggyes tiramisu hamiskásan recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 l tej
- cukor ízlés szerint
- 1 ek vanília aroma
- 1 üveg rumosmeggy befőtt
- feketekávé
- kakaópor
Elkészítése:
Először pudingot megfőzünk, hogy kissé kihűljön, amire a többi hozzávalót előkészítjük. Egy adag feketekávét főzünk, a babapiskótákat negyedeljük, a meggybefőttet lecsepegtetjük. A pudingot lazítani lehet tejszínhabbal, de mi direkt nem akartunk most beletenni.
Előveszünk négy nagyobbacska vizes poharat, majd kanalazunk bele tetszőlegesen a pudingból amibe kevertünk egy evőkanál vanília aromát.
A kávéba mártogatott babapiskótával megrakjuk egy, majd ismét puding következik. A lecsepegtetett meggybefőttel is képezünk egy réteget és a maradék pudinggal befedjük. Végül keserű kakaóporral hintjük meg a tetejét a pohárkrémünknek és lehűtjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.