Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 22 dkg vaj, vagy margarin
- 22 dkg porcukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 27 dkg liszt
- 1,5 csomag sütőpor
Elkészítése:
A cukrot és a vajat habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, és közben mindegyikkel simára keverjük. Ezután a sütőporral elkevert lisztet adagoljuk hozzá, szakaszonként és közben kb. fél deciliter vízzel is hígítjuk.
Végül a tojásfehérje habot keverjük bele, óvatosan. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A tetejére kimagozott meggyet teszünk.
Közepes tűznél sütjük. Vaníliás cukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »