Medvetalp recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 20 dkg porcukor
- 1 ek zsemlemorzsa
- 20 dkg darált dió
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- 1 tábla étcsoki
- 3 ek olaj
- egész dió
Elkészítése:
A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a darált diót majd a fehérjékből vert kemény habot.
Kb 21*27-es tepsiben 180 fokon 12-15 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejjel elkészítjük a pudingot. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk. A kihűlt tésztát ketté vágjuk, megkenjük a krémmel.
A csokit az olajjal megolvasztjuk, bevonjuk vele a süteményt és ketté vágott egész dióval díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.