Medvehagymás- sonkás muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 csokor medvehagyma
- 25 dkg sonka
- 3 evőkanál tejföl
- 1 sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, bors
- parmezán sajt
Elkészítése:
A liszttel elkeverem a sütőport.
A medvehagymát nagyon apróra felvágom, elkeverem a tejföllel, tojással, sonkával, megfűszerezem.
Ezután a lisztes sütőport és a medvehagymás keveréket összeforgatom, jól elkeverem.
Az egész masszát kikent muffinformába, vagy papírral bélelt muffinformába töltöm és előmelegítve, 180 fokos sütőben 40 percig sütöm.
Tipp:
Ha túl merev és kemény a tészta, fellazíthatjuk 1 dl tejjel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

