Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mandulás koszorú recept

Mandulás koszorú
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 tábla csokoládé
    • 15 dkg darált mandula
    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg kristálycukor
    • 5 darab  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg liszt
    • 1 csg sütőpor
    • a torta tetejére csoki bevonó
    • héj nélküli mandula

    Elkészítése: A csokoládét lereszeljük vagy felaprítjuk. A vajat a cukorral kikeverjük a tojás sárgáját egyenként hozzáadjuk, majd a darált mandulát és a tojás felvert habját, és végül a sütőporos lisztet. A masszát margarinnal kikent morzsával hintett formába öntjük, és 175fokon 1órát sütjük. Gáznál a 2-es fokozaton.Ha kihűlt csokoládét olvasztok rá és héjnélküli mandulával díszítem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá