Mandulás koszorú recept

Hozzávalók:
- 1 tábla csokoládé
- 15 dkg darált mandula
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 5 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 1 csg sütőpor
- a torta tetejére csoki bevonó
- héj nélküli mandula
Elkészítése: A csokoládét lereszeljük vagy felaprítjuk. A vajat a cukorral kikeverjük a tojás sárgáját egyenként hozzáadjuk, majd a darált mandulát és a tojás felvert habját, és végül a sütőporos lisztet. A masszát margarinnal kikent morzsával hintett formába öntjük, és 175fokon 1órát sütjük. Gáznál a 2-es fokozaton.Ha kihűlt csokoládét olvasztok rá és héjnélküli mandulával díszítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »