Mandulás koszorú recept

Hozzávalók:
- 1 tábla csokoládé
- 15 dkg darált mandula
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 5 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 1 csg sütőpor
- a torta tetejére csoki bevonó
- héj nélküli mandula
Elkészítése: A csokoládét lereszeljük vagy felaprítjuk. A vajat a cukorral kikeverjük a tojás sárgáját egyenként hozzáadjuk, majd a darált mandulát és a tojás felvert habját, és végül a sütőporos lisztet. A masszát margarinnal kikent morzsával hintett formába öntjük, és 175fokon 1órát sütjük. Gáznál a 2-es fokozaton.Ha kihűlt csokoládét olvasztok rá és héjnélküli mandulával díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »