Mandulamag recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 24 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 evőkanál rum
- 20 dkg darált dió
- 3 ek kakaópor
A krémhez:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 20 dkg vaj
- 2-3 kanál mandulaaroma(Zöld színű)
Elkészítése: A tésztához valókat összegyúrjuk és mandulaformába tetszés szerint nyomjuk és lassú tűzön sütjük.
Krém: A 2 tojást és a 20 dkg cukrot sűrű krémmé főzzük.Ha kihűlt hozzáadjuk a habosra kevert 20 dkg vajat, amit mandulaaromával ízesítünk.
A kihűlt mandula formákat kettesével összeragasztjuk a krémmel, majd porcukorba forgatjuk és ezután kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »