Mandulamag recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 24 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 evőkanál rum
- 20 dkg darált dió
- 3 ek kakaópor
A krémhez:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg cukor
- 20 dkg vaj
- 2-3 kanál mandulaaroma(Zöld színű)
Elkészítése: A tésztához valókat összegyúrjuk és mandulaformába tetszés szerint nyomjuk és lassú tűzön sütjük.
Krém: A 2 tojást és a 20 dkg cukrot sűrű krémmé főzzük.Ha kihűlt hozzáadjuk a habosra kevert 20 dkg vajat, amit mandulaaromával ízesítünk.
A kihűlt mandula formákat kettesével összeragasztjuk a krémmel, majd porcukorba forgatjuk és ezután kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

