Mandulamag recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 24 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 evőkanál rum
- 20 dkg darált dió
- 3 ek kakaópor
A krémhez:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 20 dkg vaj
- 2-3 kanál mandulaaroma(Zöld színű)
Elkészítése: A tésztához valókat összegyúrjuk és mandulaformába tetszés szerint nyomjuk és lassú tűzön sütjük.
Krém: A 2 tojást és a 20 dkg cukrot sűrű krémmé főzzük.Ha kihűlt hozzáadjuk a habosra kevert 20 dkg vajat, amit mandulaaromával ízesítünk.
A kihűlt mandula formákat kettesével összeragasztjuk a krémmel, majd porcukorba forgatjuk és ezután kínálhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »