Mandula recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 35 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 1 db margarin
- 15 dkg darált dió
- 1 ek kakaó
Töltelék:
- 15 dkg vaj vagy margarin
- 10-15 dkg porcukor
- fél mandula aroma
- meghintéshez porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, diónyi nagyságú gombócokat szaggatunk és a mandula formába nyomkodjuk(én előtte kicsit kizsírozom a formát). Előmelegített sütőben világosra sütjük.
A krémet robotgéppel jó habosra kikeverjük, a mandulákat összeragasztgatjuk vele és végül meghintjük porcukorral. Minél tovább állni hagyjuk annál finomabb lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »