Mandula recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 35 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 1 db margarin
- 15 dkg darált dió
- 1 ek kakaó
Töltelék:
- 15 dkg vaj vagy margarin
- 10-15 dkg porcukor
- fél mandula aroma
- meghintéshez porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, diónyi nagyságú gombócokat szaggatunk és a mandula formába nyomkodjuk(én előtte kicsit kizsírozom a formát). Előmelegített sütőben világosra sütjük.
A krémet robotgéppel jó habosra kikeverjük, a mandulákat összeragasztgatjuk vele és végül meghintjük porcukorral. Minél tovább állni hagyjuk annál finomabb lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »