Málnás,tejszínhabos kocka recept

Hozzávalók:
A piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek cukor
- 8 ek finom liszt
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- 1/2 kg mirelit málna
- 1/2 l tejszín
- cukor ízlés szerint
- 1/2 dl rum vagy aroma /elhagyható/
Elkészítése:
A szokásos módon piskótát sütünk egy 30*20 cm-es tepsiben, majd hagyjuk kihűlni. A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez. A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára. Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.
Jó étvágyat kívánok!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »