Málnás-vaníliás pite recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 35 dkg tk liszt
- 20 dkg vaj
- 1 evőkanál tejföl
- 10 dkg xilit
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 citrom héja és leve
- 1 csomag sütőpor
Töltelékhez:
- 25 dkg tejföl
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg xilit
- 1 csomag vaníliás puding
- 1 vanília rúd kikapart magja
- 50 dkg málna (vagy más bogyós gyümölcs)
Elkészítése:
A lisztet keverjük el a sütőporral, majd a vajjal morzsoljuk szét, ezután jöhet hozzá a többi alapanyag és formázzunk belőle cipót.
Addig amíg a töltelék készül tegyük a hűtőbe. A tojásokat verjük kemény habbá a xilittel és adagoljuk hozzá a többi alapanyagot.
Egy sima masszát kapunk. A hűtőben lévő tésztát nyújtsuk és helyezzük piteformába. A vaníliás tölteléket öntsük a közepére, majd dobjuk rá a gyümölcsöt.
Tegyük a sütőbe és közepes hőfokon süssük tűpróbáig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »