Málnás-marcipános süti recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Tészta:
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál kristálycukor
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- 0,5 csomag sütőpor
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- fél l tej
- 3 evőkanál porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg mascarpone
- 25 dkg marcipánmassza
- 20 dkg friss málna
- 1 evőkanál natúr pisztácia darabok a díszítéshez
Elkészítése:
A 4 tojásból, cukorból, lisztből, étkezési keményítőből, sütőporból elkészítjük a piskótalapot egy közepes tepsiben, majd kettévágjuk és a következő krémmel töltjük meg.
A mascarponét a porcukorral és a szétmorzsolt marcipánnal, a vaníliás cukorral összekeverjük, majd a megfőzött és kihűlt vaníliás pudinggal is összedolgozzuk. Ezzel megkenjük a lapot, ráhelyezzük a másikat, és azt is megkenjük, majd a málnával kirakjuk és pisztáciával díszítjük.
Jól behűtjük, majd kockára vágjuk és így kínáljuk. Aki szeretné így körberakni, mint én, babapiskótával, az megteheti, mert így mutatósabb.
Tipp:
Saját receptemet adom közzé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.