Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rumosdiótorta recept

Rumosdiótorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 bögre durvára darált dió
    • 1 bögre cukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg étcsoki feldarabolva
    • 1/2 bögre mazsola – én kandírozott narancshéjat használtam
    • 1 dl rum
    • 3 ek liszt
    • 1 csipet sütőpor
    • tetejére lekvár

    Elkészítése:
    A mazsolát (narancshéjat) rumba áztatom. Ha megpuhult, összekeverem a hozzávalókkal és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt sütőpapírral bélelt formában megsütöm (nekem kb 28 cm-es kerek formám volt). Még forrón megkenem lekvárral a tetejét.

    www.konyhalal.blogspot.com

     

    Sztori: Lánybúcsúra készült a torta nem kevés rummal :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá