Kiflik diómasszából recept
Hozzávalók:
- 20 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás porcukor
- 2 evőkanál rum
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - pikáns ízű lekvár
Elkészítése:
A diót finomra daráljuk, hozzáadjuk a megszitált porcukrot, a vaníliás cukrot, a rumot meg a tojásfehérjét, és jól összegyúrjuk. A gyúródeszkát megszórjuk porcukorral, a masszát kisodorjuk rajta, kis téglalapokra vágjuk, megkenjük gyümölcsízzel és begöngyöljük. Megforgatjuk porcukorral elkevert kakaóban, és kiflikké formáljuk. Nagy előnye, hogy nem kell sütni, és sokáig eláll.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

