Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diós kosárkák recept

Diós kosárkák
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Kosárkához:

    • 28 dkg liszt
    • 20 dkg margarin
    • 8 dkg porcukor
    • 4d b  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 cs vaníliás cukor

    A töltelékhez:

    • rumos meggy szemek-lekvár
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 20 dkg porcukor
    • 1/4 citrom leve
    • 20 dkg darált dió

    Továbbá:

    • 28 db kosárka tésztasütő

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze. A tojásfehérjéket a cukorral,citrom levével verjük kemény habbá, majd keverjük bele a darált diót. A tésztasütő formákat béleljük ki vékonyan a linzer tésztával,tegyünk az aljába 1 szem meggyet vagy 1 csepp lekvárt,de mind kettő mehet bele. A diós habból kis halmokat teszünk rá és világosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá