Lúdláb recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek porcukor
- 1 dl étolaj
- 6 ek liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 cs sütőpor
Krémhez:
- 3 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 3 evőkanál kakaópor
- rum aroma
Mázhoz:
- 20 dkg tortabevonó
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a lisztet,kakaóport a sütőport,és végül a tojások felvert habját. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és sütjük.
Krémhez tejet lisztet sűrű krémmé főzzük. Margarint a porcukorral habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a kihűlt főtt krémhez a kakaóporral és rum aromával együtt.
Mázhoz a csokit olajon felolvasztjuk és ráöntjük a megkent tésztára.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »