Londoni szelet recept
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejfölt hozzáadva, hogy könnyen tudjuk nyújtani. Egy 24*15 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, majd atésztát kinyűjtjuk és belefektetjük.
A krémhez a fehérjéket a cukorokkal keményre felverjük, majd beleforgtjuk a diót. A tésztát megkenjük a lekvárral, majd rásimítjuk a tetejére a diós habot.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra, hőlégkeveréssel. Kb 20-25 percig sütjük a sütit. A sütési idő tájékoztató jellegű, nagy mértékben befolyásolja a sütő állapota.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

