Linzer szeletben recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg vaj vagy margarin
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- kb 40 dkg lekvár a töltéshez
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, becsomagoljuk és egy órára hűtőbe tesszük.
A tésztát 3 részre osztjuk és 16*24 cm-es lapokká nyújtjuk nyújtjuk.
180 fokon kb 10-12 perc alatt, egyesével megsütjük.
A kihűlt lapokat megtöltjük a lekvárral. Nálam vegyes gyümölcs volt. Egy éjszakát pihentetjük, majd másnap szeleteljük. Nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »