Linzer karika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 20 dkg zsír
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg cukor
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- lekvár
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót a lekvár kivételével és gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk az egészet.
3-4 mm vastagra nyújtjuk és formára szaggatjuk. Tepsire sorakoztatjuk a megformázott tésztát és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Lekvárral megkenünk egy telit és összeragasztjuk egy lyukassal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »