Linzer karika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 20 dkg zsír
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg cukor
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- lekvár
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót a lekvár kivételével és gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk az egészet.
3-4 mm vastagra nyújtjuk és formára szaggatjuk. Tepsire sorakoztatjuk a megformázott tésztát és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Lekvárral megkenünk egy telit és összeragasztjuk egy lyukassal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »