Linzer recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 40 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 1 cs sütőpor
- lekvár
Elkészítése:
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit , majd becsomagolva 1 órán át pihentetjük a hűtőben.
Ezután kinyújtjuk kb 3-4 mm vastagra és kiszaggatjuk. Sütőpapíros teősire sorakoztatjuk a linzereket és előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
Még langyosan összeragasztunk egy lyukasat és egy telit tetszés szerinti lekvárral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









