Linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 40 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 cs sütőpor
- lekvár
Elkészítése:
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit , majd becsomagolva 1 órán át pihentetjük a hűtőben.
Ezután kinyújtjuk kb 3-4 mm vastagra és kiszaggatjuk. Sütőpapíros teősire sorakoztatjuk a linzereket és előmelegített sütőben 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
Még langyosan összeragasztunk egy lyukasat és egy telit tetszés szerinti lekvárral.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »