Őszibarack recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 75 dkg liszt
- 2 csomag sütőpor
- 2tojás sárgája
- 25 dkg margarin
- 2 dl tej
- 30 dkg porcukor
A töltelékhez:
- 30 dkg porcukor
- 25 dkg lekvár
- 3 ek kakaó
- rum
- vaníliás cukor
- vaj
- kivájt tészta
- tej
Tetejére:
- vérnarancs aroma, vagy valamilyen szinezékek
- kristálycukor
Elkészítése:
A margarint, a porcukrot, a tejet és a tojássárgáját összekeverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd az egészet összedolgozzuk. 2 óráig állni hagyjuk. Diónyi nagyságú gombócokat formázunk belőle, tepsibe tesszük és világosra sütjük. Közepét kivájjuk.
A töltelék hozzávalóiból masszát gyúrunk és a tésztákat megtöltjük, majd kettőt összeillesztünk. Ételfestékkel beszínezzük a barackokat és cukorba forgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »