Mandula mag recept
Hozzávalók:
- 35dkg liszt
- 24dkg porcukor
- 25dkg margarin
- 2evőkanál kakaó
- 2evőkanál rum
- 20dkg darált dió
Töltelékhez:
- 2db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20dkg porcukor
- 20dkg vaj margarin
- mandula aroma
Elkészítése:
A tészta alapanyagokból tésztát gyúrunk, és mandulaformába nyomkodjuk és megsütjük.
A töltelékhez a tojásokat, a cukrot sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük. Mandula aromával ízesítjük. Megsült magokat megtöltjük vele, kettőt – kettőt összeragasztunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

