Mandula mag recept

Hozzávalók:
- 35dkg liszt
- 24dkg porcukor
- 25dkg margarin
- 2evőkanál kakaó
- 2evőkanál rum
- 20dkg darált dió
Töltelékhez:
- 2db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20dkg porcukor
- 20dkg vaj margarin
- mandula aroma
Elkészítése:
A tészta alapanyagokból tésztát gyúrunk, és mandulaformába nyomkodjuk és megsütjük.
A töltelékhez a tojásokat, a cukrot sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük. Mandula aromával ízesítjük. Megsült magokat megtöltjük vele, kettőt – kettőt összeragasztunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös finomság, amit 30 perc alatt elkészíthetsz
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
Tészta, csirke, tejszín – 12 villámgyors vacsi ötlet amit imádni fogsz
Ha szereted a paradicsomos, bazsalikomos, tejszínes vagy sajtos ételeket, a
Tovább olvasom »
Könnyű, krémes, gyümölcsös: 10 pohárdesszert hőség idejére
Amikor tombol a hőség, a nehéz, forró sütemények helyett inkább valami hűsí
Tovább olvasom »
Meggy, cseresznye, ribizli – 14 nyári süti, amiért sorban állnak
Ha nyár, akkor meggy, cseresznye és ribizli – ezek a gyümölcsök igazi sztár
Tovább olvasom »
Szezon kedvence: cukkinis receptek minden mennyiségben
A cukkini igazi jolly joker a konyhában: könnyű, semleges ízű, mégis renget
Tovább olvasom »
9 szupergyors recept, amit nyáron bármikor összedobhatsz vacsorára
Nyáron senki sem szeret órákat a konyhában tölteni, de a finom falatokról i
Tovább olvasom »