Hamis kuglóf recept

Hozzávalók:
piskótatészta:
- 25 dkg porcukor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vaníliás cukor
- 1dl víz
- 1 dl olaj
- 25 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- kakaópor
Máz:
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom leve
Elkészítése:
A cukrot, tojást és vaníliás cukrot géppel összekeverjük, beleöntjük a vizet az olajat, a liszttel elkevert sütőport. Tepsit sütőpapírral kibéleljük majd a massza 3/4 részét beleöntjük. 1/4 részébe nyers kakaóport keverünk, majd össze-vissza hozzáöntjük a “fehér” tésztához a tepsibe. Sütőben közepes lángon szép barnára sütjük, majd hűlni hagyom. A porcukrot összekeverjük a citromlével, héj is mehet bele aroma gyanánt, majd a kihűlt piskótára öntjük. Hűvös helyre tesszük megdermedni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »