Krémsajtos blondie recept

Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a vajat a cukorral, a vanília kivonattal és a 2 tojással. Öntsük hozzá a felolvasztott csokit. Egy másik tálban dolgozzuk össze a lisztet a sóval, majd öntsük hozzá a vajas cukros csokit, és keverjük szép simára.
A krémsajtos részhez csak dolgozzuk össze a hozzávalókat. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd a tészta kétharmadát öntsük a tepsibe.
Erre jöhet a krémsajtos keverék, majd ennek a tetejére kanalazzuk rá a maradék tésztánkat, és egy kanál vagy kés segítségével húzzunk bele csíkokat, hogy márványos legyen a teteje.
Kb. 35 perc alatt süssük készre, míg szép aranybarna nem lesz a tészta teteje.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »