Krémsajtos blondie recept
Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a vajat a cukorral, a vanília kivonattal és a 2 tojással. Öntsük hozzá a felolvasztott csokit. Egy másik tálban dolgozzuk össze a lisztet a sóval, majd öntsük hozzá a vajas cukros csokit, és keverjük szép simára.
A krémsajtos részhez csak dolgozzuk össze a hozzávalókat. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd a tészta kétharmadát öntsük a tepsibe.
Erre jöhet a krémsajtos keverék, majd ennek a tetejére kanalazzuk rá a maradék tésztánkat, és egy kanál vagy kés segítségével húzzunk bele csíkokat, hogy márványos legyen a teteje.
Kb. 35 perc alatt süssük készre, míg szép aranybarna nem lesz a tészta teteje.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

