Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos blondie recept

Krémsajtos blondie
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 220 gramm vaj
    • 100 gramm fehér csoki felolvasztva
    • 150 gramm porcukor
    • 200 gramm liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 teáskanál vanília kivonat
    • egy csipet só

    A krémsajtos részhez:

    • 250 gramm krémsajt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 150 gramm porcukor
    • 2 teáskanál vanília kivonat

    Elkészítése

    Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a vajat a cukorral, a vanília kivonattal és a 2 tojással. Öntsük hozzá a felolvasztott csokit. Egy másik tálban dolgozzuk össze a lisztet a sóval, majd öntsük hozzá a vajas cukros csokit, és keverjük szép simára.

    A krémsajtos részhez csak dolgozzuk össze a hozzávalókat. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd a tészta kétharmadát öntsük a tepsibe.

    Erre jöhet a krémsajtos keverék, majd ennek a tetejére kanalazzuk rá a maradék tésztánkat, és egy kanál vagy kés segítségével húzzunk bele csíkokat, hogy márványos legyen a teteje.

    Kb. 35 perc alatt süssük készre, míg szép aranybarna nem lesz a tészta teteje.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá