Hozzávalók:
Tésztához:
A krémsajtos részhez:
Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a vajat a cukorral, a vanília kivonattal és a 2 tojással. Öntsük hozzá a felolvasztott csokit. Egy másik tálban dolgozzuk össze a lisztet a sóval, majd öntsük hozzá a vajas cukros csokit, és keverjük szép simára.
A krémsajtos részhez csak dolgozzuk össze a hozzávalókat. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd a tészta kétharmadát öntsük a tepsibe.
Erre jöhet a krémsajtos keverék, majd ennek a tetejére kanalazzuk rá a maradék tésztánkat, és egy kanál vagy kés segítségével húzzunk bele csíkokat, hogy márványos legyen a teteje.
Kb. 35 perc alatt süssük készre, míg szép aranybarna nem lesz a tészta teteje.