Zsuzsika szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit, a liszt kivételével összeforraljuk. Ha forr akkor lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a lisztet, majd jó alaposan összedolgozzuk. Ha kihűlt és kézzel hozzá tudunk nyúlni, akkor négy egyenlő cipóra osztjuk. A cipókat egyenként kinyújtjuk és tepsi hátulján megsütjük. (180 fokon 15-20 perc alatt.) A krémhez a pudingokat felfőzzük a tejben a tojás sárgákkal együtt. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha langyosra hűlt a puding hozzáadjuk. A lapokat megtöltjük ezzel a krémmel. A legfelső lapra is jusson krém. A tetejét tortadarával vagy csokiforgáccsal díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »