Zsuzsika szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit, a liszt kivételével összeforraljuk. Ha forr akkor lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a lisztet, majd jó alaposan összedolgozzuk. Ha kihűlt és kézzel hozzá tudunk nyúlni, akkor négy egyenlő cipóra osztjuk. A cipókat egyenként kinyújtjuk és tepsi hátulján megsütjük. (180 fokon 15-20 perc alatt.) A krémhez a pudingokat felfőzzük a tejben a tojás sárgákkal együtt. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd ha langyosra hűlt a puding hozzáadjuk. A lapokat megtöltjük ezzel a krémmel. A legfelső lapra is jusson krém. A tetejét tortadarával vagy csokiforgáccsal díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »