Vattacukor sütemény recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 28 dkg porcukor
- 3 cs puncs pudingpor
- 1 cs vanília pudingpor
Krém:
- 15 dkg puha vaj
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 0,5 dl rum
Tetejére:
- 2dl habtejszín
- reszelt csoki
Elkészítése:
A tojásfehérjét gőz fölött nagyon kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a porcukrot.
őzről levéve hozzáadjuk a tojás sárgáját és a pudingporokat. 23X38-as sütőpapíros tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180fokon tűzpróbáig sütjük. Kb. 20-30 perc.
Sztori: Nagyon finom, és gyorsan elkészíthető finomság. A képen látható süti dupla adag krémmel készült.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »