Tepsis Kinder bueno recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 6 ek porcukor
- 2 ek zsemlemorzsa
- 2 ek liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 ek étolaj
A tésztát kenni:
- 4 ek mogyorókrém
A krémhez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg porcukor
- 3 ek liszt
- 1 csomag vaníliás puding
- 10 dkg ét csoki
- 25 dkg margarin
Továbbá:
- 0,5 tej a kekszet áztatni
- 1 csomag kocka háztartási keksz
- 3 dl habtejszín
Elkészítése:
Tészta:
A 6 tojásfehérjét 6 ek cukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük fakanállal a 2 ek zsemlemorzsát, 2 ek lisztet, 1 ek étolajat és egy fél csomag sütőport
A tésztát egy 26×35 cm-es sütőpapírral bélelet tepsibe öntjük, majd 180 fokon 20 percig sütjük.
Tálácra tesszük, majd mogyorókrémmel megkenjük a tetejét.
Krém:
A 6 tojássárgáját 25 dkg cukrot, 3 ek lisztet 1 csomag vaníliás pudiggal, 0,5 liter tejfben felfőzzük, majd kihűtjük és hozzákeverünk 25 dkg margarint
Kettéosztjuk, majd az egyik felébe 10 dkg olvasztott étcsokit keverünk.
Rétegek:
1.) tészta mogyorókrémmel megkenve
2.) sárga krém
3.) tejbe áztatott háztartási keksz
4.) barna krém
5.) tejszín ( kemény habbá verni)
Legalább fél napot hagyjuk a hűtőben pihenni!
Sztori:
Lányom a barátnőjétől hozott 5 kocka kostól, mivel nagyon ízlett és a kóstoló kevés volt, így másnap kellett készítenem egy tepsivel. Ami nagyon jól sikerült és nagyon finom is. Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető. Mindenkinek ajánlom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »