Hozzávalók:
A tésztához:
A tésztát kenni:
A krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A 6 tojásfehérjét 6 ek cukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük fakanállal a 2 ek zsemlemorzsát, 2 ek lisztet, 1 ek étolajat és egy fél csomag sütőport
A tésztát egy 26×35 cm-es sütőpapírral bélelet tepsibe öntjük, majd 180 fokon 20 percig sütjük.
Tálácra tesszük, majd mogyorókrémmel megkenjük a tetejét.
A 6 tojássárgáját 25 dkg cukrot, 3 ek lisztet 1 csomag vaníliás pudiggal, 0,5 liter tejfben felfőzzük, majd kihűtjük és hozzákeverünk 25 dkg margarint
Kettéosztjuk, majd az egyik felébe 10 dkg olvasztott étcsokit keverünk.
1.) tészta mogyorókrémmel megkenve
2.) sárga krém
3.) tejbe áztatott háztartási keksz
4.) barna krém
5.) tejszín ( kemény habbá verni)
Legalább fél napot hagyjuk a hűtőben pihenni!
Lányom a barátnőjétől hozott 5 kocka kostól, mivel nagyon ízlett és a kóstoló kevés volt, így másnap kellett készítenem egy tepsivel. Ami nagyon jól sikerült és nagyon finom is. Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető. Mindenkinek ajánlom.