Tejkrémes csokoládészelet recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Krém:
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 7 dl tej
- 1 ek liszt
- 3 dl tejföl
- 3 cs tejszín ízű pudingpor
Tészta
- 1 kk szódabikarbóna
- 40 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 2 ek méz
- 5 dkg margarin
- 2 ek kakaópor
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tojást, a kakaót, a mézet, a margarint, és a porcukrot gőz fölött összekeverjük. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát. Jól összedolgozzuk, majd két, 22*38-cm-es lapot nyújtunk és sütünk belőle..
A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingport összekeverjük a liszttel, a tejföllel és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Állandó keverés mellett kihűtjük, majd összekeverjük a margarinos krémmel. A krémet a két lap közé töltjük.
Tetejére csokimázat simítunk, vagy porcukorral szórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.