Tejkrémes csokoládészelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Krém:
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 7 dl tej
- 1 ek liszt
- 3 dl tejföl
- 3 cs tejszín ízű pudingpor
Tészta
- 1 kk szódabikarbóna
- 40 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 2 ek méz
- 5 dkg margarin
- 2 ek kakaópor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tojást, a kakaót, a mézet, a margarint, és a porcukrot gőz fölött összekeverjük. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát. Jól összedolgozzuk, majd két, 22*38-cm-es lapot nyújtunk és sütünk belőle..
A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingport összekeverjük a liszttel, a tejföllel és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Állandó keverés mellett kihűtjük, majd összekeverjük a margarinos krémmel. A krémet a két lap közé töltjük.
Tetejére csokimázat simítunk, vagy porcukorral szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »