Stolwerk szelet recept

Elkészítés:
A lisztet a szódabikarbónával elkeverjük, a margarinnal eldörzsöljük, és beletesszük a porcukrot, a tojást és a kakaót.4 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejből, 2 tojás sárgájából a 2 evőkanál liszttel és a vaníliás pudingporral sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A 25 dkg margarint 20 dkg cukorral kikeverjük. A 2 krémet összekeverjük, és a lapokat megtöltjük.
Tetejére csokimáz kerül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »