Rumos süti recept
Elkészítése:
Tészta elkészítése: A lisztet, a margarint, a porcukrot, a sütőport, a tejfölt és a tojások sárgáját jól összedolgozunk, majd a három lapot sütünk belőle.
Töltelék: Egy lapot összetörünk, és leöntjük a vaníliás tejjel, majd összedolgozzuk a lekvárral, a margarinnal és a rummal. Robotgéppel habosra keverjük.
Az első lapra rákenjük a tölteléket, majd rátesszük a másikat és jól megnyomkodjuk. A tetejére tojáshabot kenjünk és villával csíkokat húzunk rá.
Tojáshab: A tojások fehérjét 30 dkg porcukorral gőz felett felverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

