Marlenka recept
Galéria (4)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tésztához:
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 mk szódabikarbóna
- 3 ek kakaópor
- 20 dkg margarin
- 40 dkg liszt
- 1/2 cs sütöpor
- 20 dkg porcukor
Krémhez:
- 5 dl tej
- 1,5 csomag vaníliás pudingpor
- 30 dkg porcukor (kevésbé édesszájúaknak 20 dkg)
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 4 ek liszt
- rumaroma
- 3 ek kókuszreszelék
- 10 dkg tejcsoki
Elkészítése:
A tésztához a lisztet és a sütőport egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a cukrot, kakaóport, a margarint és végül a tojásokat. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. A részeket egyenként egy közepes tepsi hátán kisütjük.
A krémhez a pudingport és a lisztet egy kevés tejjel kikeverjük. Hozzáadjuk a többi tejet és sűrű krémmé főzzük. ha kihűlt hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és a rumaromát, a porcukrot alaposan kikeverjük a margarinnal és a pudinghoz adjuk és alaposan eldolgozzuk vele.
Minden lapot megkenjük krémmel és egymásra tesszük. Egy éjszakát pihentetjük, majd másnap szeletelhetjük tetszés szerint.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.