Marlenka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 mk szódabikarbóna
- 3 ek kakaópor
- 20 dkg margarin
- 40 dkg liszt
- 1/2 cs sütöpor
- 20 dkg porcukor
Krémhez:
- 5 dl tej
- 1,5 csomag vaníliás pudingpor
- 30 dkg porcukor (kevésbé édesszájúaknak 20 dkg)
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 4 ek liszt
- rumaroma
- 3 ek kókuszreszelék
- 10 dkg tejcsoki
Elkészítése:
A tésztához a lisztet és a sütőport egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a cukrot, kakaóport, a margarint és végül a tojásokat. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. A részeket egyenként egy közepes tepsi hátán kisütjük.
A krémhez a pudingport és a lisztet egy kevés tejjel kikeverjük. Hozzáadjuk a többi tejet és sűrű krémmé főzzük. ha kihűlt hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és a rumaromát, a porcukrot alaposan kikeverjük a margarinnal és a pudinghoz adjuk és alaposan eldolgozzuk vele.
Minden lapot megkenjük krémmel és egymásra tesszük. Egy éjszakát pihentetjük, majd másnap szeletelhetjük tetszés szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »