Hatlapos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 60 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 2 dl tejföl
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dkg szalalkáli
A krémhez:
- 20 dkg kristálycukor
- 5 dkg kakaópor
- 10 dkg margarin
- 10 dkg vaníliás pudingpor
- 1,2 liter tej
- kevés rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,6 részre vágjuk,majd 6 cipót formálunk belőle. Mindegyiket egyenként kinyújtjuk és egymás után nagy gáztepsi hátán megsütjük.
A krém készítése:
A vanília pudingport a tejjel,cukorral,kakaóporral sűrűre,csomómentesen felfőzzük. A pudingba belekeverjük a margarint és ízlés szerinti rumot(rum elhagyható). A lapokat betöltjük a meleg pudingos krémmel és a hűtőbe tesszük megdermedni.
Tálalás előtt vaníliás porcukorral meghintjük a süteményt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »