Duna hulláma recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 1 üveg magozott meggy
Krém:
- 3,5 dl tej
- 1 csomag vanília pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 tortabevonó
- 2 ek olaj
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd a margarinnal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és simára dolgozzuk. Kettévesszük a masszát. Az egyik felét beletesszük a kikent lisztezett tepsibe.
A másik felében elkeverjük a kakaót, majd ráöntjük a tepsiben lévő masszára. Megszórjuk a meggyel, és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük.
A tejjel, a pudingporral sűrű pudingot készítünk, s amikor kihűlt, elvegyítjük a margarinnal habosra kikevert porcukorral.Ezt a krémet rákenjük a kihűlt tésztára. Bevonjuk a tetejét a csokival.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »