Duna hulláma recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 1 üveg magozott meggy
Krém:
- 3,5 dl tej
- 1 csomag vanília pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 tortabevonó
- 2 ek olaj
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd a margarinnal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és simára dolgozzuk. Kettévesszük a masszát. Az egyik felét beletesszük a kikent lisztezett tepsibe.
A másik felében elkeverjük a kakaót, majd ráöntjük a tepsiben lévő masszára. Megszórjuk a meggyel, és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük.
A tejjel, a pudingporral sűrű pudingot készítünk, s amikor kihűlt, elvegyítjük a margarinnal habosra kikevert porcukorral.Ezt a krémet rákenjük a kihűlt tésztára. Bevonjuk a tetejét a csokival.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.