Brüsszeli krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg vajas keksz
- 10-15 evőkanál kristály cukor
- 1 csomag étkezési zselatin
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1,5 liter tej
- 1 kocka margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére csoki máz :
- 10 dkg vaj
- 1 evőkanál kakaópor
- 10 dkg porcukor
- 1 evőkanál tej
- 1 evőkanál liszt
Elkészítése:
A pudingporokat elkeverjük a zselatinnal. Simára keverjük kevés tejjel. A többi tejet feltesszük forrni a kristálycukorral. Mikor forr, felfőzzük benne a pudingot majd hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a kihűlt pudinghoz keverjük. Egy közepes tepsit vagy szögletes jénait kirakunk egy sor keksszel, erre jön egy harmad krém, megint kirakjuk egy sor keksszel megint krém ismét keksz és végül krém. Tetejére csokimáz kerül: A vajat, kakaóport, porcukrot egy evőkanál tejjel felfőzzük. Mikor levettük a tűzről bele keverünk egy evőkanál lisztet és a süti tetejére simítjuk. Hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »