Baileys szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 1dl kávé
- fél sütőpor
A krémhez:
- 3 dl habtejszín
- 1 vaníliás cukor
- 10 dkg cappuccinos csokoládé ízű port
- 1/2 fiola rumaroma
- 1dl tejföl
- 5 dkg porcukor
A megsült tészta locsolásához:
- kb 1 dl főzött cappuccino
Elkészítése:
Az egész tojásokat felverjük keményre a cukorral, ezután belekeverjük a többi alapanyagot. Jól kikeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, 200 fokon, 15-20 percig sütjük. A kihűlt tésztát a főzött cappuccinoval meglocsoljuk. A habtejszínt felverjük a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a cappuccinot, rumaromát, végül a tejfölt és a kihűlt tésztára simítjuk. A tetejét olvasztott csokival csurgattam le.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »