Baileys szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 1dl kávé
- fél sütőpor
A krémhez:
- 3 dl habtejszín
- 1 vaníliás cukor
- 10 dkg cappuccinos csokoládé ízű port
- 1/2 fiola rumaroma
- 1dl tejföl
- 5 dkg porcukor
A megsült tészta locsolásához:
- kb 1 dl főzött cappuccino
Elkészítése:
Az egész tojásokat felverjük keményre a cukorral, ezután belekeverjük a többi alapanyagot. Jól kikeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, 200 fokon, 15-20 percig sütjük. A kihűlt tésztát a főzött cappuccinoval meglocsoljuk. A habtejszínt felverjük a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a cappuccinot, rumaromát, végül a tejfölt és a kihűlt tésztára simítjuk. A tetejét olvasztott csokival csurgattam le.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »