Amerikai krémes II recept

Elkészítése:
A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztes-sütőporos keveréket, majd a kakaóport. Az egészhez hozzádolgozzuk a olajat és vizet is. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb 20 percig sütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük a leírásnak megfelelően. A tojásokat felverjük a cukorral, majd a habot a forró pudinghoz dolgozzuk. A krémet kenjük a tésztára, majd toljuk vissza a sütőbe 10-15 percre, közepes lángra. Hagyjuk kihűlni, majd kenjük a tetejére a felvert tejszínt és szórjuk meg tortadarával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »